torsdag 4 april 2019

Information från ledningen


Nu i några dagar har vi riktigt kunnat njuta av vårvädret, vårsolen värmer skönt på vår gård. Vårsolen är stark därför vill vi be er smörja in era barn med solkräm på morgonen, så smörjer vi in dem när vi går ut senare på dagen.

Som ni alla känner till så har vi fått en ny lag gällande personuppgifter, GDPR. GDPR innebär att vi inte får lagra era namn och uppgifter i telefonerna samt inte heller svara på era sms. Ni kan fortfarande anmäla sjukfrånvaro via sms, men var noga med att skriva vem sms:et kommer ifrån. Information utöver sjukfrånvaro ber vi er ringa och förmedla till avdelningen.

Under v 16 och v 17, i samband med påsken, kommer vi att öppna och stänga på Pingvinens avdelning. Lejonets avdelning kommer att vara stängd då vi behöver åtgärda en fuktskada. Rummet där vi idag äter frukost kommer vi inte ha tillgång till. Lejonet och Elefanten kommer att äta sina måltider på elefanten. Entrén på Lejonet kommer att kunna användas mellan 7,30 – 16,30, sedan hänvisar vi till entrén på Pingvinen/Delfinen under öppning och stängningstid.

Vi har ännu inte fått besked om när målning utomhus blir.

Nästa verksamhetsutvecklingsdag är den 13 maj och då är förskolan stängd, om ni behöver barnomsorg denna dag meddela personalen på respektive avdelning senast 14 dagar innan.

Med vänlig hälsning
Anette Åkesson

Tel 0723-529513

Anette.akesson@malmo.se