fredag 26 januari 2018

Vecka 4

Denna veckan har vi fortsatt med vår bok. När det goda vann över det onda.
Barnen tycker att boken är bra hittills.

Gumman och prinsen åkte till en djurpark, där såg dom en varanödla och en krokodil. Och så såg dom döda djur som var uppstoppade, där skulle dom lämna pandan i en pandafamilj. Den hade inget hem och prinsen och gumman blidde jätteledsna. Sen var dom hemma och drickte the. Och sen gick dom tillbaka till djurparken och stjälde alla djuren och hade dom som sin familj. Sen gick dom ut och köpte godis och gedde alla människorna. Sen gick dom hem igen och sovde.
Dagen efter vaknade dom och gådde till den magiska pandan som hade gått tillbaka till det magiska landet. I det magiska landet såg dom en krokodil som vaktade guld. Krokodilen släppte in dom i landet. Gumman och prinsen fick guldet av krokodilen. Då kom en fladdermus som visade dom vägen hem.
Sen åkte dom till fruktlandet. Där träffade dom en liten fin prinsessa som var god. Den prinsessan skickade en magisk fågel som kunde förvandla sig till allt. När dom hade åkt från fruktlandet så åkte dom till tv-landet, och kollade på bio.
Sen åkte dom till godislandet och blev ännu snällare.
För varje plats dom åkte till så blev dom snällare och snällare.
Det var pandans goda magi som gjorde dom snällare och snällare.
Och sen så åkte dom till blomlande, och då blev dom ännu snällare. Pandan gör sig osynlig och åker med till alla platser. Eftersom att pandan är god så blir dom snällare och snällare. Sen åkte dom hem. Nästa dag åkte dom till konstiga fruktlandet. Då blev dom ännu snällare.
Barnen har börjat att lägga pärlor efter motiv.
Detta främjar skapande, mattematik  och koncentration