torsdag 13 juni 2019

Semestertider på Mellanheden och Gyllebo förskola

Från och med nästa vecka börjar semestern för några av våra barn och medarbetare. För att möta upp detta behöver vi då ändra lite i vår organisation. Det kommer att finnas känd personal under hela sommaren på plats och möta era barn.

På måndag och tisdag i vecka 25 kommer Mellanhedens förskola starta sin verksamhet på Gyllebo förskola. Klockan 9.00 går barn och personal upp till Mellanheden. Onsdag och torsdag vecka 25 kommer vi alla, Mellanheden och Gyllebo, att vara tillsammans på Gyllebo förskola hela dagar.

Under vecka 26 och 27 är Mellanheden och Gyllebo tillsammans på Gyllebo. Johan, vår kock, arbetar under vecka 26. Under vecka 27 får vi vår mat från Rönneholms kök.

Vecka 28 flyttar vi till Rönneholms förskola, tidigare info gällande detta finns på bloggen. Sammanslagningen är förlängd till och med vecka 32.

Vecka 33 öppnar vi åter upp Gyllebo och Mellanhedens förskola som vanligt. Öppning sker på Lejonet mellan 615-730 och därefter öppnar samtliga avdelningar upp på Gyllebo och Mellanhedens förskola.

Har det blivit ändringar gällande den ledighet som ni har anmält till oss ber vi er informera oss om detta. Det är viktig information till oss inför planering av våra måltider under vecka 26-32.

För ytterligare information kontakta Anette Åkesson, 0723-529513, anette.akesson@malmo.se.